SELÇUKLU BELEDİYESİ HOŞGÖRÜ ANAOKULU

Vizyon: MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ ÖZÜMSEYEN VİCDAN VE MERHAMET SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEK

Misyon: S.B. HOŞGÖRÜ ANAOKULU OLARAK ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE GÖRE İLGİ VE İHTİYAÇLARI GÖZETİLEEK EVRENSEL, BİLİMSEL,SANATSAL, SPOR VE KÜLTÜREL,ÖZGÜN YARATICI OLARAK DİZAYN EDİLMİŞ EĞİTİM ORTAMLARIYLA, BU ORTAMLARDA MERAK EDEN, ARAŞTIRAN, İŞ BİRLİKÇİ,SORUMLULUK SAHİBİ, FARKLILIKLARA SAYGI GÖSTEREN TOPLUMA VE ÇEVREYE KARŞI DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar: e-Twinning School , Eko school , Orman Okul , Globalschooll belgelerini ve bayrakları alınmıştır.

Saatler: 07.30-12.30 12.30-17.30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: AKIL-ZEKA ,KODLAMA VE STEM, SERAMİK,YAŞAM BECERİ,HAYAL ATÖLYELERİ OLUŞTURULMUŞ OLUP BU ATÖLYELERDE FARKLI ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: e-Twining ,Tübitak ve A.B projelerinin yanında okul projeleri ile eğitim ve öğretime devam ediyoruz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0 332 237 20 30

WEB - https://selcukluhosgoruanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kılınçarslan Mh. Denizli Sok. No4 Selçuklu/Konya

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KILIÇARSLAN MAHALLESİ DENİZLİ SOK. NO:4 SELÇUKLU KONYA

Adres - Kılınçarslan Mh. Denizli Sok. No4 Selçuklu/Konya

Ulaşım 71 ,68,86 nolu otobüsler Şefikcan Caddesinden geçmektedir.Sille yolu caddesinden geçen otobüsler 65 ve 63 nolu otobüslerdir. Şeker Tekke Dolmuşları Adakale caddesinden geçer okulumuza yürüme mesafesi 5 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde